Köpa nya gardiner

gardinerAtt köpa gardiner har aldrig varit någon favoritsysselsättning för mig. Om jag ska vara ärlig så är jag en sådan där hemsk person som inte märker när frun har bytt gardiner… Hon försöker dock tappert att få mig mer intresserad av gardinbyte, och nu har jag lovat att jag ska hjälpa henne att välja ut hur våra nya gardiner ska se ut. Jag hade dock ett krav, och det var att jag skulle slippa gå i en gardinaffär. Istället föreslog jag att vi skulle beställa gardinerna från nätet, och hittade den här sidan http://www.textilgallerian.se/gardiner/ som verkligen gick hem hos frun. På Textilgallerian kan man välja tyg och vilken typ av gardin man vill ha, och så syr de gardinerna åt en. Väldigt smidigt och smart!

Mycket roligare än jag trodde

Jag har nu suttit och kikat runt lite på sidan, och jag måste säga att det finns mycket snyggare tyger än jag trodde att det skulle göra. Jag har alltid tyckt att gardiner är ganska tråkiga, men nu inser jag att det inte behöver vara så. Visst, jag kommer förmodligen inte att få igenom de allra galnaste tygerna, men jag tror nog att frugan kommer att gilla några av mina förslag i alla fall. De är inte så vilda heller utan helt enkelt bara snygga, och lite annorlunda. Jag försöker också att tänka på var de ska sitta och vad de ska matcha med så att det ska bli en snygg helhet. Väldigt olikt mig att sitta och tänka på sådant faktiskt. Men någon gång ska vara den första, och vem vet, det kanske är början på ett nytt intresse!

Det finns även mattor på Textilgallerian, och när jag satt och tittade på gardiner så smygkikade jag faktiskt lite på mattor som skulle kunna matcha till också. Snacka om att min fru kommer att bli förvånad om jag både ger förslag på gardiner OCH visar några mattor som jag tycker skulle passa bra. Nåja, nu återstår att se vad hon tycker om mina förslag först och främst. Men oavsett så tycker jag i alla fall att hon borde bli imponerad av hur mycket tid och tanke jag faktiskt har lagt på det här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *